A Teleki Expedíció jelentőségéről és értékeléséről - Sárkány, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2013)
Sárkány Mihály észrevételei és megjegyzései Vojnits András, az Afrika Tanulmányok 2013/2. nyári számában megjelent írása kapcsán.