Migránsokból álló focicsapat Magyarországon - Romvári, Eszter (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2012)
Victor Nelsonnal, az Inter’AFC focicsapat tagjával beszélgettem. Az Inter’AFC vegyes csapat: magyarok és bevándorlók alkotják. A Budapesti Labdarúgó Szövetségben a B-1-es csoportban játszanak. Victorral a fociról, az Afrikai-Magyar Egyesületről, a magyarországi életről és a bevándorlók helyzetéről beszélgettünk. Victor Nigériában született, 10 éve él Magyarországon, 2006 óta játszik a csapatban. Magyar feleségével és 5 hónapos kislányával él, fodrászként dolgozik.