Egy szakkönyv kapcsán – Erdősi Ferenc: Afrika közlekedése - Molnár, László (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2012)
Molnár László a következő művet mutatta be: Erdősi Ferenc: Afrika közlekedése. Publikon Kiadó, Pécs, 2011