A szubszaharai Afrika története - Sárkány, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Sárkány Mihály a következő művet mutatta be: Búr Gábor: A szubszaharai Afrika története 1914-1991. Kossuth Kiadó, Budapest, 2011