Kína az afrikai kontinensen - Benkes, Mihály (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Benkes Mihály a következő művet mutatta be: Chris Alden: Kína az afrikai kontinensen. IDResearch Kft./Publikon Kiadó, Pécs, 2010.