Viva Africa 2011 Hradec Kralovében - Vörös, Zoltán (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
2011. május 5-6-án rendezték meg Kelet-közép-Európa egyik legnívósabb szakmai Afrika-konferenciáját, a Viva Africa-t a csehországi Hradec Kralovében.