Fekete pillangók - Tesfay, Sába (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Tesfay Sába a következő művet mutatta be: Chika Unigwe: Fekete pillangók. Nyitott Könyvműhely, Budapest, 2010.