Kegyetlen szokások egy életen át - Hahn, Hajnalka (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
Miközben az afrikai nők jelenléte egyre erősödik a politikában, növekszik az elfogadottságuk, emberjogi mozgalmakat indítanak, hallatják a hangjukat, addig jelentős változás nem tapasztalható a mindennapi valóságban. Számos rémisztő és szadista eljárást kell elviselniük, csak mert lánynak születtek.