Afrikai nők reflektorfényben - Színésznők és szupermodellek - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
2007 szeptemberében több tucat divattervező, szupermodell, és ügynök gyűlt össze egy New York-i hotelben, hogy tiltakozzanak a divatszakmában is tapasztalható faji megkülönböztetés ellen. Az Egyesült Államokban az utóbbi években meglepő módon egyre nehezebb fekete modellként érvényesülni, függetlenül attól, hogy bármely más szakmában, hasonló diszkrimináció elképzelhetetlen lenne.