Csak egy kevés hiányzik: Afrikai csapatok a labdarúgó világbajnokságokon - Glied, Viktor (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
Azon a fülledt kilencvenes itáliai éjszakán, a milánói San Siro stadionban megtörtént a csoda. A kameruniak rutinos támadója, Omam Biyik a 67. percben felemelkedett egy ártatlannak tűnő beadásra és felhőfejessel a kapu felé bólintotta a labdát. A játékszer az argentin kapus kezei között, egészen furcsa módon jutott a hálóba.