A magyar-afrikai kapcsolatrendszer sajátosságai: Beszélgetés dr. Suha Györggyel, Gambia tiszteletbeli főkonzuljával - Földi, Sándor (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
Földi Sándor beszélgetése dr. Suha Györggyel, Gambia tiszteletbeli főkonzuljával