Az Afrika Tanulmányok interjúja Morenth Péterrel, a Lesothoi Királyság tiszteletbeli konzuljával - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Folyóiratunk interjúja Morenth Péterrel, a Lesothoi Királyság tiszteletbeli konzuljával, aki a magyar tiszteletbeli konzuli testület alelnöke, s a Magyar Afrika Platform (MAP) társelnöke, a MAP jövőjéről, Lesotho nemzetközi kapcsolatokban elfoglalt helyéről, a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság regionális szerepéről, és a magyar politika Afrika-képéről.