Interjú Tadesse Eyassuval - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Az IDResearch interjúja Tadesse Eyassuval, a Magyar-Etióp Baráti Társaság elnökével életútjáról, tanulmányairól, a magyarországi élményeiről, családjáról, integrációról és rasszizmusról, jövőbeli terveiről és elképzeléseiről, valamint a Társaság céljáról, múltjáról és jelenéről.