Kora-fesztivál Banjulban: Beszélgetés Alagi M’BYE főszervezővel - Tarrósy, István; Radics, M. Péter (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Tarrósy István és Radics M. Péter interjúja Alagi M’BYE-vel, a banjui Kora-fesztivál főszervezővel a fesztivál megszervezésének indokáról, a hangszerről, valamint a néphagyomány intézményi segítségével zajló megőrzéséről.