Őszi Afrika Klub a Rádayban - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Az őszi lapszám bemutatóját a budapesti Ráday Könyvesházban rendezte október 9-én az Afrika Tanulmányok magazin szerkesztősége. A rendezvény egyben Afrika Klub összejövetelnek is helyt adott.