Interjú France Mutomboval - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Az Afrikáért Alapítvány és a Magyar Afrika Platform elnökével, illetve társelnökével, France Mutombóval egy, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) és az Európai Unió Integrációs Alap (EIA) által támogatott, migrációval, a Magyarországra érkező bevándorlók beilleszkedésével, a hazai társadalom irányukban tanúsított attitűdjeivel kapcsolatos kutatás keretében beszélgettünk.