Afrikai műszerek: Brauer-Benke József kötetéről - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Brauer-Benke József: Afrikai hangszerek. L’Harmattan, Budapest, 2007.