Mennybemenetelünk utolsó földi üzenete - Fabényi, Julia (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Fabényi Julia rövid cikke rendkívül érdekes bepillantást enged az európaiak számára elképzelhetetlen, fura és megmosolyogtató ghánai temetkezési szokásokba. A popart elemeit viselő túlméretezett koporsók, autók, állatok, hétköznapi viseletek eszközei egy szobor szükséges stilizációit és a funkcionálisan működő tárgy (koporsó) feltételeit egyaránt hordozzák.