Keresztesi József: V. S. Naipaul: A nagy folyó kanyarulatában - Keresztesi, József (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Keresztesi József a következő művet mutatta be: V. S. Naipaul: A nagy folyó kanyarulatában