Kármán Marianna: Joseph Conrad: A sötétség mélyén - Kármán, Marianna (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Kármán Marianna a következő művet mutatta be: Joseph Conrad: A sötétség mélyén