A Sharm el-Sheik-i Afrika Csúcs - Németh, Kamilla (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Németh Kamilla rövid cikkében tudósít a 11. Afrika Csúcs kimeneteléről, kivételes hangsúllyal az afrikai államok Mugabe elnök sokadszori, megszakítások nélküli, választási csalással tűzdelt megválasztása felé tanusított attitűdjeiről. A tudósításból azonban a Nyugat államainak a zimbabwei rezsimhez való hozzáállását is megtudhatjuk.