A pekingi XXIX. Nyári Olimpia afrikai érmesei - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Az Afrika Tanumányok folyóirat rövid összegzése Afrika államainak szerepléséről a 2008-as pekingi Nyári Olimpián.