Orona Fiona – Schumicky Lilla – Szilasi Ildikó: A háború gyermekei - Németh, Kamilla (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Németh Kamilla a következő művet mutatta be: Orona Fiona – Schumicky Lilla – Szilasi Ildikó: A háború gyermekei