Egy nemzetközi fesztivál Tanzániában - Radics M., Péter (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Augusztus 10. és 17. között a Pécsi Tudományegyetem két hallgatója, Radics M. Péter jogászhallgató és Maczelka Márk kommunikáció szakos hallgató részt vett az idei tanzániai nemzetközi kultúrhéten, az International Student Week in Tanzania 2008 elnevezésű programon. A Dar es Salaam-i Egyetem önkéntesei által szervezett ISWiT a pécsi ICWiP (International Culture Week in Pécs) testvérrendezvénye. A pécsi küldöttek interjúkat készítettek, és riportfilmet állítottak össze a tanzániai fiatalok mindennapjairól, a két találkozó hasonlóságairól és különbségeiről.