Afrika-völgy – műfaj dobszóval és didgeridooval - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
A. Gergely András olvasmányos tudósítása a kapolcsi Művészetek Völgyében található Afrika-tábor hangulatáról, élményéről és szerepéről a fesztiválozók Afrika-képének populáris kultúrán keresztüli alakításában.