Befolyásos Nők Klubja – Luísa Diogo, Mozambik miniszterelnöke - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2008)
Luísa Diogo az afrikai politikai élet meghatározó képviselője, a kontinensre vonatkoztatott közösségi politizálás nemzetközi értelemben is kimagasló, hangadó szereplője, olyan befolyásos női politikus, akire odafigyel a világ.