Besenyő János: Western Sahara - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2009)
Tarrósy István a következő művet mutatta be: Besenyő János: Western Sahara. Publikon Kiadó, 2009.