Afrikával foglalkozó magyar nyelvű honlapok - Grünhut, Zoltán (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
Az Afrikával való ismerkedés egyik potenciális lehetősége az interneten történő böngészés. A cikk ebben kíván segítséget nyújtani számos magyar nyelvű honlap bemutatásával.