Szuahélitanulás Zanzibáron - Lőrincz, Katalin; T. Horváth, Attila (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2007)
A Tanzánia Barátai Alapítvány önkénteseiként az a ritka szerencse ért bennünket, hogy szuahéli nyelvet tanulhattunk Zanzibáron, a TAKILUKI (Taasisi ya Kiswahili na Lugha za Kigeni, azaz a Szuahéli és az Idegen Nyelvek Intézete) diákjaiként. Tudomásunk szerint az első diákok voltunk Magyarországról...