Velünk élő afrikai történelem... - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2021)
Tarrósy István a következő művet mutatta be: Búr Gábor: A szubszaharai Afrika története 1914–1991. Budapest, Kossuth Kiadó, 2011