Suha György: Bevezetés a szangó nyelvbe. Magyar-szangó szójegyzékkel - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2021)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Suha György: Bevezetés a szangó nyelvbe. Magyar-szangó szójegyzékkel. Publikon Kiadó, Pécs – Budapest, 2020., 129 oldal