Afrikáért – alapítvánnyal, szívvel, lélekkel gondolatok France Mutombo könyvéről: Reflections on France Mutombo's book - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2024)
Tarrósy István a következő művet mutatta be: Mutombo, France (2023): Kavicsok és gyémántok. Első 21 évem Kongóban. Budapest: Afrikáért Alapítvány