Frankofón Afrika - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2024)
Tarrósy István a következő művet mutatta be: Brucker Balázs – Kruzslicz Péter (szerk.): Frankofón Afrika. Szeged, SZTE, Frankofón Egyetemi Központ, 2022.