Handbook on the theory and application of multiple intelligences - Sándor-Schmidt, Barbara (Autonomy and Responsibility Journal of Educational Sciences, 2022)
Book: Dezső Renáta Anna (szerk.) (2014): Differenciált tanulásszervezés a többszörös intelligenciák elméletének alkalmazásával - Megvalósított és refl ektált óratervek a PTE tanárképzésében, PTE, BTK, NTI, Pécs.