The problem of internet culture and information literacy - Szalacsi, Alexandra (Autonomy and Responsibility Journal of Educational Sciences, 2022)
Book: Sipos A. M., Varga K., Egervári D. (2015). Net! Mindenekfelett? – Kompetenciák a digitális univerzumban. PTE FEEK Könyvtár- és Információtudományi Intézet, Pécs. http://mek.oszk. hu/14700/14787/ (2016.02.13.)