Tartalomjegyzék - Verzár, Zsófia (Magyar Mentésügy, 2021)
A 2020 év mindannyiunknak nagyon nehéz évnek számít, olyan megterheléseket, kihívásokat rótt ránk a sors, amelyekre sem szakmailag, sem emberileg, sem érzelmeinkben nem voltunk felkészülve. A koronavírus – járvány folyamatosan az életünk részévé vált. Próbáljuk a vírust, a tüneteit megismerni, de sok nehézséget okoz a szakma valamennyi dolgozójának. Kihívássá vált és ebben a kihívásban próbáljuk az életünk nehézségeit megoldani. A vírus által okozott megbetegedés legsúlyosabb formája egy shock állapot amelyet citokin viharnak nevezünk és ennek a kialakulását és terápiáját segíthet megértetni a felkért közlemény, amelynek szerzői Hawchar Fatime dr. és Molnár Zsolt Prof. Dr. Címe: A citokin vihar és kezelése kritikus állapotú betegekben. Köszönöm hogy elfogadták felkérésemet.