Svájc, a márka: interjú Johannes Matyassyval, a Presence Switzerland elnökével - Papp-Váry, Árpád Ferenc (Marketing & Menedzsment, 2019)
Február végén Magyarországra, az Andrássy Egyetemre látogatott Johannes Matyassy, aki a Presence Switzerland szervezet elnökeként Svájc márkázását koordinálja. A Marketing és Menedzsment arról kérdezte, hogy mit jelent a márkázás egy ország esetében, mi a program intézményi háttere, és milyen eredményeket sikerült eddig felmutatni.