Munkahelyi agressziókategóriák vizsgálata vezetéstudományi nézőpontból - Kunos, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az agresszivitás szervezeti körülmények között megnyilvánuló humán jellegzetességeinek feltárását célzó kutatásaim, a bőséges szakirodalom tanulmányozásán és empirikus tapasztalataimon, megfigyeléseimen alapulva egy olyan rendszerezés megalkotáshoz vezettek, melyet a Miskolci Egyetem kollektívján tesztelhettem. Az egyes agresszív magatartásformák munkahelyi előfordulási gyakorisága a bizonyítéka annak, hogy ezen fontos - eredetileg biológiai - szabályozó mechanizmus a munkát végző, dolgozó ember napi tevékenységében is szignifikánsan kimutatható.