Lengyelország márkázása: párhuzamosan futó szálak? - Papp-Váry, Árpád Ferenc (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Marketing és menedzsment legutóbbi számában Svájc márkázásáról közöltünk egy interjút. Ezúttal Lengyelország kerül terítékre, ami azért különösen érdekes példa, mert az elmúlt években itt több vonalon is rebranding programot indítottak. Mindez jól mutatja, hogy az elköteleződés megvan, de a koordináció még távol áll a tökéletestől.