A magyar marketingkutatás globális versenyképessége - Berács, József (Marketing & Menedzsment, 2019)
A stratégia, a versenyképesség leginkább ágazati szinten értelmezhető és ez alapján lehet az egész országra, vagy a régióra is érvényes megállapítást tenni. Mindezek következtében a felsőoktatást, mint ágazatot tettem kutatásaim fókuszába. Arra a kérdésre keresem a választ, hogy a globális versenyben a marketingkutatás területén hányadán is állunk?