Száz bannert kérek, csomagolva! - Szabó, Ákos (Marketing & Menedzsment, 2019)
Előre vetítem, hogy Agyszerver mai tudásom szerint nem létezik. 1999 derekán is csak pár percig játszottam e! létezésének gondolatával, ugyanis elég hamar kiderült, hogy elállásról van szó. Ami első megközelítésben hiánypótló kutatás-fejlesztési áttörésnek hangzott, valójában egy korlátozottan izgalmasnak tűnő hirdetés-kiszolgáló szoftvernek bizonyult. Az „adserver” szó kissé vidékies ízű kiejtéséből származó félreértés tisztázása révén azonban egészen szoros kapcsolatba kerültem az online médiaértékesítéssel.