Lépj be a Mátrixba! - A webmarketing alapelvei - Pesty, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
Hazánk internetes piaca csak nemrég ébredt fel Csipkerózsika-álmából. Az idő szavát figyelembe vevő vállalkozások egyre nagyobb számban jelennek meg az interneten. Ez a tény szükségessé teszi számukra, és tulajdonképpen az egész piac számára az internetes marketing vagy ahogy másképp hívjuk, webmarketing alaposabb megismerését. Az internetes értékesítés, az internetes marketing pedig teljesen új, a hagyományostól eltérő szemléletet igényel. Aki a weben ugyanúgy akar eladni, mint azt korábban, hagyományos módon tette, 99%-ban kudarcra ítélt. Az emberek többsége ugyanis nem vásárolni jön az internetre.