A női vezetők munkával való elégedettsége: egy primer kutatás eredményei - Czeglédi, Csilla (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az ember életében jelentős helyet foglal el munkája, amely áthatja a munkán kívüli életét is. Ez a nőkre még inkább igaz, még inkább egyensúlyt kell teremteniük a karrier és a családi munka között. A munkával való elégedettség fontos az egyén és a szervezet számára is, bebizonyosodott, hogy az elégedettség és a termelékenység között van összefüggés. Ezt követően számos elmélet és kutatás foglalkozott az elégedettséget befolyásoló tényezők meghatározásával. Jelen tanulmányomban elméleti modelleket vizsgálok meg, tesztelek egy vezető nőkkel készült vizsgálatomban.