A Marketing & Menedzsment folyóirat 11 évet átfogó citációs elemzése - Benecz, Judit; Bodó, Eleonóra; Keller, Veronika; Krompaszky, Gábor; Puster, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
A kutatási munka az adott tudományterület legújabb vívmányainak megismerésével, meghatározó szaktekintélyek publikációinak folyamatos olvasásával, vagyis a szakirodalom rendszeres „átfésülésével” jár együtt. Jelen elemzés szerzői lapunk, a Marketing & Menedzsment, a hazai marketingszakma egyetlen akadémiai rangú folyóiratában fellelhető szakirodalmi hivatkozások alapján arra keresik a választ, kik jelenleg a marketingtudomány legnagyobbjai.