Divattermékek és divatmárkák, mint a szimbolikus fogyasztás eszközei II. - Kovács, Kármen (Marketing & Menedzsment, 2019)
Azok a divattermékek, amelyek erős márkával, valamint könnyen felismerhető és jól meghatározott márkaszemélyiséggel rendelkeznek, még nagyobb szimbolikus tartalmat rejtenek magukban, ezáltal pedig még hatékonyabb eszközei lehetnek a szimbolikus fogyasztásnak. A divatmárkák így a fogyasztók számára többletértéket jelenthetnek. A „Divattermékek és divatmárkák, mint a szimbolikus fogyasztás eszközei” című tanulmány teljes szövegét a Marketing & Menedzsment két egymást követő lapszámában tette közzé, jelen lapszámban a cikk második része olvasható, amely a divatmárkák szimbolikus fogyasztásával foglalkozik.