„Közös-ködünk?” - Avagy az interaktivitás fogalmáról és mindennapi megjelenési lehetőségeiről - Harsányi, Dávid; Szántó, Szilvia; Márk, Tamás (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az interaktivitás népszerű és manapság gyakran használt fogalom. A kezdetektől együtt élünk vele, ám az utóbbi időben a kommunikáció, a technológia fejlődésével, a körülmények változásával új értelmet nyert használata. Cikkünkben kísérletet teszünk arra, hogy pontosítsuk fogalmát, megvizsgáljuk megjelenési lehetőségeit, elterjedtségét és jövőjét mindennapjainkban.