Trade marketing a multinacionális vállalatoknál - Molnár, Zsófia (Marketing & Menedzsment, 2019)
A trade marketing gyakorlati funkció, nehéz elméleti oldalról megközelíteni. Egyre több vállalat ismeri fel a jelentőségét, főleg a multinacionális nagyvállalatok körében láttatunk erre sok példát. Minden cég maga határozza meg, mit irt trade marketing alatt, ami fűig a forgalmazott termékektől és a szervezet kereskedelmi filozófiájától is, de egyvalami mindenhol azonos: a trade marketing híd az értékesítés és a marketing között.