Marketing és menedzsment a civil szférában egy hotelprojekt példáján - Baldauf, Csaba; Herman, Sándor; Moritz, Werner (Marketing & Menedzsment, 2019)
Tanulmányunkban azt vizsgáljuk, hogy milyen sajátosságai vannak a gazdasági tevékenységnek, a vállalkozásnak, ha azt egy civil szervezet valósítja meg, és a menedzsmentnek egy társadalmi egyesület célkitűzéseit, szempont- és értékrendszerét is figyelembe kell vennie.