A vevői üzletválasztást meghatározó tényezők feltárása a hagyományos bolti élelmiszer-kiskereskedelem területén, kvalitatív kutatás segítségével - Lehota, József; Horváth, Ágnes; Gyenge, Balázs (Marketing & Menedzsment, 2019)
A jelen vizsgálat a korábbi kutatások tapasztalatait felhasználva, a hagyományos bolti élelmiszer-kiskereskedelem területén belül elemzi a fogyasztók üzletválasztási magatartásának összetevőit. (A kutatás az OTKA T 042893 pályázat támogatásával valósult meg.) Ezen publikációban az empirikus kutatás első fázisának eredményei kerülnek bemutatásra.