Vállalkozás és informatika - Pálinkás, Jenő (Marketing & Menedzsment, 2019)
Informatizált világunkat az információs technológiák gyors fejlődése jellemzi. A teljesítmény nő, a szolgáltatások köre folyamatosan bővül, a biztonság alapvető jellemzővé vált. Mindez a költségek számottevő csökkenése mellett érhető el. Ezek a tényezők arra késztetik a vállalkozásokat, hogy kihasználják a korszerű információszerzés, -feldolgozás és -tárolás nyújtotta előnyöket és hasznosítsák azokat a folyamatok irányításában, valamint a különböző szintű döntések megalapozásában.